Praatlijsten voor kinderen
 
Pluis is een konijn, maar ook de naam van een e-mail praatlijst voor kinderen die slimmer zijn dan de meeste kinderen. Zoef is zijn neef, dat is een haas, die gaat wat sneller door het leven en meteen de naam van een lijst voor wat oudere kinderen.
Aanmelden kan door een email te sturen vanaf het emailadres dat je wilt gebruiken om te posten naar: pluis-subscribe@onelist.com voor mensen tot ongeveer 12 jaar Aanmelden kan door een email te sturen vanaf het emailadres dat je wilt gebruiken om te posten naar: zoef-subscribe@onelist.com voor mensen vanaf ongeveer 12 jaar
Pluis en Zoef zijn lijsten zijn toegangkelijk voor jonge Mensaleden, kinderen van mensaleden, slimme (hoogbegaafde) kinderen en kinderen van slimme ouders. Er mag over vanalles gepraat worden, dat zoeken jullie zelf maar uit. Volwassenenen mogen niet posten, alleen oma pluis en opa zoef. De lijsten staat onder leiding van rian en robin en worden niet gemodereerd. (je mag dus alles zeggen tot op zekere hoogte)
1ouder-kinderen is een mailinglijst is speciaal bedoelt voor kinderen van 1ouder gezinnen. Deze lijst is besloten en Astrid keurt alles goed en controleer ook de mailtjes die op de list komen, zodat er geen "enge dingen" gebeuren.

Aanmelden kan door een email te sturen vanaf het emailadres dat je wilt gebruiken om te posten naar: 1ouder-kinderen@onelist.com voor kinderen met 1 ouder!

1ouder-kinderen

Deze lijst is niet alleen voor hb'tjes en hiqjes!

ADHD_jdXprzz_nl

de ADHD jeugd eXprezz

Moderatie: jannette

Een email groep voor kinderen met ADHD of ADD.

Om ervaringen uit te wisselen, en vrienden te maken.

Inschrijven door een lege email te sturen naar: ADHD_jdXprzz_nl-subscribe@egroups.com

Lijsten opgezet door kinderen:
knuffelberen
Deze lijst is gemaakt voor iedereen die knuffelberen leuk vindt. Andere soorten knuffels mogen ook.
Moderator:
Maarten Hoek 10 jaar
kletspraatjes
Deze lijst is bedoeld voor iedereen die lekker met elkaar wil kletsen en het leuk vindt om mailtjes te ontvangen van andere leuke "kletspraters".
Moderator:
Suzanne 10 jaar
hier wat konijnenlinks:

en een leuke link om je ouders te pesten!

vertel je ouders iets leerzaams:

nog wat kinderlinks:

Heb je nog een leuke link?
stuur de link dan op naar
oma pluis
Weet je nog een leuke praatlijst?
stuur het adres dan naar
opa zoef